Hem/ Om oss

Tillgänglig hälsodata på individens villkor

FindOut är ett innovativt HealthTech företag baserat i Solna, Stockholm. Vår vision är att bidra till en hälsosammare värld genom att erbjuda snabb och tillförlitlig självtestning i hemmet.

Genom att se till att våra tester är lätta att använda och uppfyller högsta kvalitet vill vi vara det självklara valet för vårdgivare och patienter inom digital diagnostik.

Vill du jobba hos oss?

På FindOut har vi en passion för mångfald, tillgänglig sjukvård och innovativa produkter. Vi har kollegor från mer än 17 olika länder och ser våra medarbetare som vår största tillgång. Vi värderar trivsel i arbetet och firar alltid våra framgångar. Tillsammans kan vi göra skillnad på riktigt.

Låter detta som ett företag för dig? Kika gärna på våra lediga tjänster på Linkedin eller skicka oss ett meddelande.

O Teamet

Möt teamet bakom FindOut

Våra medarbetare är vår största tillgång. Låt oss presentera några av oss med ett citat om varför vi har valt att arbeta på FindOut.
denise

Denise Luxenburg Stuifbergen

CEO

“Jag är djupt passionerad i vår vision att med hjälp av nyskapande teknologi bidra till en hälsosammare värld och tillgänglig diagnostik inom primärvård och egenmonitorering av kronisk sjukdom.”

fabio

Fabio Castillo

R&D Scientist
“I was very interested to join a digital healthcare startup company where my contributions would impact the product from beginning to end. A place to grow both personally and professionally with a dynamic work environment. Science to me is imaginative, inspiring, and uplifting and FindOut Diagnostic provides that!”
rodrigo

Rodrigo Acuna

Software Architect

“Att jobba på FindOut ger mig möjligheten att arbeta med en innovativ produkt. Jag fick mycket ansvar direkt från första dagen, jag tycker om den kollaborativa miljön och jag får arbeta med ett fantastiskt team av människor varje dag.”